2024. május 4.
Egész évben horvát tengerpart: látványos aquapark nyílik Šibenikben

Egész évben horvát tengerpart: látványos aquapark nyílik Šibenikben

Az Amadria Park Šibenik változatos élményelemekkel és fedett, fűtött területtel nyit újra, ami lehetővé teszi a létesítmény időjárási körülményektől független, egész éves üzemelését.

Az aquapark vonzó programlehetőséget kínál majd a családosoknak és minden vízi élményeket szerető és kereső érdeklődőknek. Közvetlenül a tengerparton található, átjárással az Amadria Park Šibenik szállodáiba, így a hotel vendégei akár egyetlen köntösben is átsétálhatnak, és minden évszakban élvezhetik az aquapark szolgáltatásait. A létesítmény külsős vendég számára is elérhető.

 

Izgalmas élményelemek minden korosztálynak

sokoldalú komplexum 36.000 négyzetméteren (ebből 9100 fedett, fűtött, egész évben működő) kínál változatos időtöltést, egyszerre 4000 vendéget képes fogadni. A tartalom fejlesztésében és kidolgozásában a világ legjobb szakemberei vettek részt. Olyan hely kialakítása volt a cél, ahol a család minden tagja kiválóan szórakozhat kortól függetlenül. Mint a tulajdonosok fogalmaznak, szeretnék, ha mindenki életre szóló emlékekkel hagyná el az aquaparkot. Ezt egyebek mellett vízi csúszdák összesen 820 méter hosszúságban, hullámmedence, pezsgőfürdők, gyermekmedencék, wellness és fitnesz klub, három tematikus étterem, bárok, játszóterek és üzletek szolgálják. Több mint 300 különböző játékelem áll rendelkezésre gyerekek számára (locsolók, szökőkutak, vízesések és beltéri játszószobák stb.), illetve itt található a régió leghosszabb mesterséges folyója is, ami igazi kuriózumnak számít majd (Lazy River, 610 méter). A létesítmény egészében fokozott figyelmet kap a biztonság, az aquaparkban összesen száz alkalmazott dolgozik.

 

 

 Egész évben nyitva

A komplexum a tervek szerint az év minden napján nyitva tart, az egész napos jegy ára felnőtteknek 35 euró lesz, míg a gyerekeknek 17,5 euró vagy 25 euró (a gyermek magasságától függően). Sajátossága, hogy egy szállodai komplexum részeként épült fel, ezáltal a vendéglátás és kiszolgálás terén is a szállodai színvonalat tartja. Többek között ez is megkülönbözteti a többi nyilvános aquaparktól. A régióban ráadásul ez az egyetlen olyan vizes létesítmény, amely szállodai elhelyezést is tud nyújtani, mindezt közvetlenül a tengerparton. Megálmodói kifejezetten büszkék a luxus wellness klubra, amelyet elsősorban az anyukák számára hoztak létre, a szolgáltatások többége az ő regenerálódásukat, feltöltődésüket szolgálja.

 

 

Hiánypótló vonzerő

Az aquapark a szórakoztató létesítmények építésében világelső kanadai WhiteWater cég projektje, amely olyan világmárkáknak is dolgozott már, mint a Disney vagy a Legoland. A beruházás összértéke 21 millió euró, az új attrakció révén nemcsak a hotel, de az egész város is új vonzerőt kap, és színesebbé válik a desztináció imázsa. A beruházás jól illeszkedik az ország és a város turisztikai stratégiájába is, hiszen mindenütt kiemelt cél a szezonalitás csökkentése. A komplexum komoly vonzerőt képvisel majd, és hiánypótló módon egészíti ki az elsősorban a tengerparti lehetőségekre és a város adottságaira épülő turisztikai kínálatot.

Megosztás

11 év után tér vissza a világ egyik legjobb sorozata

Hello Világ

11 év után tér vissza a világ egyik legjobb sorozata

  • 2022.10.20

A BBC Earth magyar csatornáján október 30-tól látható az a lenyűgöző természetfilm sorozat, amely 6 epizódban mutatja be bolygónk olyan részeit, ahová csak a televízió segítségével juthatunk el, és amelynek látványa talán segíthet abban, hogy többet tegyünk a Föld és az élővilág megmentéséért.