2023. szeptember 22.
Újra TikTOP Fest & Awards az Akvárium Klubban

Újra TikTOP Fest & Awards az Akvárium Klubban

Teljes lesz a biztonság, akár mindenkit letesztelnek idén a TikTOP-on, ahol már YouTubberek, Insta sztárok és Twitch gamerek is képviseltetik magukat az év közösségi média eseményén. Lehull a lepel az év influencere, feltörekvő sztárja vagy TikTok shitpostere díjról is.

A TikTOP Fest & Awards-on mintegy 100 influencer, rajongók, szülők, vagy csak szórakozni vágyó közösségi média kedvelők vesznek részt. A két évvel ezelőtt teltházzal zajló fesztivál idén október 24-én ismét az Akvárium Klubban kapott helyet. Több mint 200.000 szavazat érkezett a tiktop.hu oldalán feltűntetett jelöltekre. A zsüriben A Follow Me, az ArvaliCom és a NuHeadz ügynökségek képviselői, Szabyest, az influencerek közül Szender Milán és Szirmai Gergő, a médiából Verebély Marcell, az RTL kreatív producere vett részt

Több, mint 50 fő közönségtalálkozó lesz: Vivi és Norbi, Sápi Vivi, Czura Karina, Radics Zsombor, Sütő Karcsi, Lantos Ági és Bazsó Norti, Bóna Bianka, Szender Milán vagy Szász Dorina, a YouTube-ról Bene Martin (Nudlesz) és Iron Channel, Már megint Kitti, Lővei Balázs (Baluka), a Twitch-ről pedig Balazsin Bence (Mirageepauto) Szvetlik Csongor találkozhatnak majd követőikkel.

A szervező FollowMe Agency és ArvaliCom ügynökségek, valamint a Creative Pro rendezvényszervező csapatai a legnagyobb táncos-énekes és humoros TikTok sztárok mellett színvonalas edukatív tartalmakat készítő influencereket is bemutatnak a pszichológia, a pénzügyek- és tőzsdei hírek, a művészetek vagy akár a marketing világából egy ún. „Okostokker” sarokban. A. Míg a TikTok korábban kissé komolytalannak tartott szereplő volt, addig mára csak itthon 2 millió feletti regisztráltat gyűjtött, az esemény közös TikTokker, YouTubber és Twitches közös kerekasztal beszélgetése ezt is szimbolizálja-

Fellépnek Nemazalány és Sofi, Manuel és Szabyest, valamint az R3D1ONE hip-hop együttes tagjai is.  A műsorvezető idén ismét Dér Heni, aki előadóként is szerepel majd.

A rendezvényen a szórakozás mellett a biztonság is kiemelt szerepet játszik, az eseményt fájdalommentes antigén tesztelés előzi meg. A védettségi vagy immunitási igazolvánnyal rendelkező és szülőkkel érkező 14 év alatti gyerekek vagy saját védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek nem kötelező, de ajánlott a tesztelés, míg 14 év felett önállóan is részt vehetnek a védett gyerekek védettségi dokumentummal. Akinek valamelyik lehetőség nem áll rendelkezésére, annak a helyszínen, fájdalommentes antigén tesztet végeznek orr vagy nyálminta alapú tesztekkel mindössze 1500 Ft-ért.  A helyszínen és ezen a LINKEN is kaphatók jegyek még korlátozott számban.

Megosztás

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.