2024. április 16.
Mosás után használjon fertőtlenítő öblítőt!

Mosás után használjon fertőtlenítő öblítőt!

Ebben a nehéz helyzetben fontos, hogy az otthonunkat is megfelelően fertőtlenítsük, különösen igaz ez a ruháinkra, amelyeket mostanában ajánlott minden, kint tartózkodás, illetve emberi kontaktus után kimosni.

Ebben nyújt hatékony segítséget ez a parfümmentes fertőtlenítő öblítő koncentrátum. A Mr&Mrs Fragrance Laundry olyan antisztatikus adalékanyagokat tartalmaz, amik kis adagok esetén is csodálatos lágyságot kölcsönöznek a textíliáknak. Miközben vasalás könnyítő hatása is van, az öblítő pH-értéke semleges, így védi a bőrt az irritációtól. Ráadásul olyan nem mérgező alapanyagokból készül, amik több mint 90%-ban biológiailag lebomlanak. Minden fehér, színes, valamit kényes textíliához használható, gépi és kézi mosásra is alkalmas.

 

A boltba vagy munkába járó családtag ügyeljen rá, hogy hazaérkezésekor minden ruhadarabját egyenesen a mosógépbe tegye, személyes tárgyait, (kulcsok, óra, pénztárca pedig rögtön helyezze egy zárható dobozba. Ezekkel az apró intézkedésekkel még inkább óvhatjuk az otthon maradottak egészségét.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.