2023. május 30.
Még több amerikai sport a Network4-en

Még több amerikai sport a Network4-en

Jön az XFL, a March Madness, a NASCAR Xfinitiy és a Truck series, a Super Bowlt helyszíni stáb közvetíti Arizonából.

Látványos amerikai technikai- és csapatsportok, valamint egy Emmy-díjas sporttörténelmi sorozat érkezik a Network4 csoport sportcsatornáira (ARENA4, MATCH4) és streaming szolgáltató platformjára, a NET4+-ra. A médiacég sajtótájékoztatón jelentette be, hogy megszerezte az egyetemi kosárlabda-bajnokság March Madness nevű rájátszása, az frissen induló XFL amerikaifutball-bajnokság, valamint a NASCAR Xfinity és Truck autóverseny-szériák közvetítési jogait. A közelgő NFL Super Bowl eseményeiről a Network4 stábja a helyszínről számol be a magyar nézőknek.

 

Február 13-án tartják az amerikai sportvilág egyik legnagyobb ünnepét, a Super Bowlt. Százmilliók várják a Kansas City Chiefs és a Philadelphia Eagles összecsapását, valamint a legendás half time showt, amelynek sztárja idén Rihanna lesz. A Network4 élőben közvetíti a döntő minden mozzanatát és annál jóval többet is. A magyar stáb már a helyszínen tartózkodik és az NFL-lel kötött megállapodás értelmében a legnagyobb sztárokhoz is hozzáférést kap az arizonai Glendale-ben. Az ARENA4 CountDown című háttérműsora minden nap nyolcfős csapattal és a legújabb hírekkel jelentkezik egészen a döntő kezdetéig.

 

 

A Super Bowl után sem maradnak kedvenc sportjuk nélkül az amerikai foci rajongói. A Network4 szerezte meg az újrainduló XFL amerikaifutball-bajnokság első két idényének közvetítési jogait. A ligát a világhírű színész, Dwayne „The Rock” Johnson menedzseli és első körben nyolc város csapata (Dallas, Houston, San Antonio, Las Vegas, Orlando, St. Louis, Seattle, Washington DC) vesz részt a küzdelmekben.

 

Márciusban a Network4 mutatja be az NCAA amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokság rájátszása, népszerű nevén a March Madness 15 legizgalmasabbnak ígérkező összecsapását, valamint a Final Four nevű döntőt is. Az NCAA két évre költözik a magyar médiacéghez.

 

Az élő kosárlabda meccsek mellett sporttörténelmi képsorok is érkeznek a hazai nézőkhöz. A The Last Dance című tízrészes sport dokumentfilm-sorozat Michael Jordan utolsó Chicago Bullsban eltöltött 1997-1998-as szezonjáról szól. Az Emmy-díjas produkció eredeti, soha nem látott felvételeket is bemutat. A stáb tagjai teljes körű belépést kaptak a Bulls stadionjába és Jordan mellett olyan világsztárokkal is forgattak mint Scottie Piper és Dennis Rodman. A The Last Dance epizódjai heti rendszerességgel érkeznek az ARENA4-re és a NET4+ online streamingszolgáltatóra.

 

„A csapatsportok mellett az amerikai autósportok rajongói is megkapják a maguk benzinadagját 2023-ban a Network4-től. A motorsportok „pankrációja”, a NASCAR már hosszabb ideje az ARENA4 és a MATCH4, valamint természetesen a NET4+ vendégszeretetét élvezi, most pedig bemutatkozik a sorozat két látványos kísérőszériája, a NASCAR Xfinitiy és a Truck series is. Mindkét ízig-vérig amerikai autóversenyt két éven keresztül biztosan a Network4-en követhetik a nézők.

Megosztás

A váltott gondoskodás már itthon is lehetséges

Hello Mozaik

A váltott gondoskodás már itthon is lehetséges

  • 2023.05.22

A váltott gondoskodás sokáig ismeretlen fogalom volt hazánkban, de 2022. január óta jogszabály teszi lehetővé a váltott gondoskodást bírói döntés esetén is. A témában rendezett Figyeljetek Rám! elnevezésű konferencián számos hazai szakember beszélt a modellről és az eddigi hazai tapasztalatokról.

Jó helyre került 1%: a gyermekkórház mentőautójára költötték

Hello Mozaik

Jó helyre került 1%: a gyermekkórház mentőautójára költötték

  • 2023.05.16

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet nemrég saját mentőautót állíthatott szolgálatba, amit a tavaly felajánlott szja 1% felajánlásokból sikerült teljeskörűen felszerelni: mobil lélegeztetőgép, monitor-defibrillátor-EKG funkciókat együttesen teljesítő készülék, elektromos oldallépcső és egy hordágy is került a fedélzetre az adófizetők jóvoltából, 25 millió Ft értékben.