2022. augusztus 15.
Legyen a mozgás és az egészség a nyár főszereplője!

Legyen a mozgás és az egészség a nyár főszereplője!

Czanik Balázs, a Capoeira aerobik megalkotója a pandémia okozta „üresjáratot” kihasználva, csapatával új receptkönyvet és új programokat dolgozott ki.

Az édességeket nem szabad teljesen száműzni az étrendünkből, ám arra nagyon kell vigyázni, hogy milyen alapanyagokból készülnek a finomságok, és mennyit fogyasztunk belőle. A Diab Süteményes Kalandok ebben segít mindazoknak, akik vigyáznak a vonalaikra, de szeretik az édességeket. Büntetlenül fogyaszthatják a sütiket, ráadásul a sütés-főzésbe a családtagokat és a gyerekeket is belevonhatják.

 

„Nagyon boldog vagyok, hiszen immár a hetedik egészséges receptkönyvünket tarthatom a kezemben. Szeretnénk hangsúlyozni: az édes élet mindenkié. A diétázóké, a cukorbetegeké, az egészséges életmódot követőké. Ez a könyv értük jött létre, azért, hogy megélhessék a finom sütik által nyújtott ízélményt, megtapasztalhassák a sütögetés örömét” – mondja Czanik Balázs.

 

Az egészséges étkezés mellett a mozgásra is komoly hangsúly kerül, ugyanis Czanik Balázs és a Marathontime csapata létrehozta az It’s your time programot, ami a közösség motiváló erejével és persze komoly szakmai háttérrel hatékony segítséget nyújt abban, hogy bárki mozoghasson, elérje a legjobb formáját, életmódot váltson: azaz egészségesebben éljen!

 

„Az It’s your time programban összesűrítettem mindazt a tudást, amit a több, mint húsz éves edzői munkám során gyűjtöttem. Ebben mindenkinek megmutatom, hogyan érheti el a célját, ha életmódot szeretne váltani. Segítek abban, hogy egyensúlyba kerüljön a mozgás, a táplálkozás, a táplálékkiegészítés és pihenés terén, hiszen ez a titka mindennek, a teljes életmódváltás. Megosztom azokat a tapasztalataimat, azokat a gyakorlatokat, trükköket és tippeket, amik társak lesznek az edzések során - akár súlycsökkentéssel szálkásítani, formálni szeretné valaki az alakját, akár némi izomra szeretne szert tenni. A programra online lehet regisztrálni és ingyenesen kipróbálható. A csoport közösségi ereje nagy motivációt jelent, hiszen sok, hasonló célt elérni kívánó ember gyűlik össze, akik megoszthatják egymással tapasztalataikat, sikereiket és tudnak segíteni a másiknak akkor, amikor éppen hullámvölgybe kerülnek” – teszi hozzá Czanik Balázs fitness edző, a Capoeira aerobik megalkotója. Az edzések azonban nem csak a virtuális térben lesznek elérhetők.

 

„A nagy érdeklődésre való tekintettel egyre több tábort szervezünk, belföldön és külföldön egyaránt. Ahol mindenki megtalálhatja a számítását, illetve azok is bekapcsolódhatnak, akik nem voltak ilyen jellegű fitness táborban. Itt lerakhatjuk az egészséges életmód alapjait, ami szakszerű segítség mellett, remek társaságban, csodás környezetben sokkal könnyebb” – hangsúlyozza Czanik Krisztián.

 

A hazai közönség pedig július 10. és augusztus 25. között országszerte 20 állomásos strand roadshow-n ismerkedhet meg a mozgás örömét, egészségügyi szűréseken vehet részt, állíttathat össze edzéstervet vagy étrendet. A cél az egészséges életmód.

Megosztás

Ezért fogyasszunk nyáron is kollagént

Mozaik

Ezért fogyasszunk nyáron is kollagént

  • 2022.07.21

Ugyan a nyári hónapokban az önfeledt kikapcsolódásé a főszerep, a bőrünk nem pihen. Az erős nyári napsütéssel szemben fontos, hogy megfelelően támogassuk a bőrünk védelmét.