2020. május 26.
Támadják a Díjnet ügyfeleit

Támadják a Díjnet ügyfeleit

Adathalászok küldözgetnek levelet, amiben szenzitív adatokat kérnek.

Olvasónk péntek hajnalban kapott egy levelet a Díjnettől, melyben arra figyelmeztetik, hogy ne adjon meg adatokat, mert bűnözők éltek vissza a cég nevével és logójával – írja a Digital Hungary. Az üzenet egyébként megtalálható a Díjnet honlapján is, melynek tartalma csaknem szóról szóra megegyezik a figyelmeztető e-mailével. A portál a Díjnet figyelmeztető levelét le is közli:

„Az elmúlt napokban a Díjnet Zrt. nevével és logójával visszaélve adathalász e-maileket küldtek ismeretlenek a noreply@dijnet.hu e-mail címről. Kérjük, hogy az említett, „Bejelentés” tárgyú e-mailben feltüntetett „Frissítse A Fiókot” hivatkozást/linket ne nyissa meg, illetve arra kattintva ne adja meg adatait, ne kezdeményezzen regisztrációt. Fontos információ, hogy a Díjnet Zrt. a regisztráció során nem kér be bankkártya adatokat. A Díjnet részére a bankkártyás fizetést és a bankkártya regisztráció lehetőségét az OTP Bank Nyrt. biztosítja közvetlenül saját rendszerében.

Kérjük, hogy a hasonló e-maileket fokozott figyelemmel kezelje. Fontos, hogy hasonló levél érkezésekor alaposan vizsgálja meg a belinkelt weboldalt, a Díjnet által küldött levél esetén a weboldalra mutató link mindig tartalmazza a dijnet.hutartományt, egyéb esetben a linket ne nyissa meg.”

Megosztás

Nem a reklámok miatt adjuk az 1%-ot

Hello Ország

Nem a reklámok miatt adjuk az 1%-ot

  • 2020.05.12

Az emberek szívesen ajánlják fel adójuk 1%-át civil szervezeteknek, de fontos a visszajelzés a pénz felhasználásáról. A többség ugyanannak a szervezetnek vagy általában ugyanannak a területnek adja, és nem igazán a reklámok hatására döntenek – derült ki a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány online 1050 fős felméréséből.

Így teljesít a tantermen kívüli oktatás

Hello Ország

Így teljesít a tantermen kívüli oktatás

  • 2020.03.24

A tanároknak, a diákoknak és a szülőknek rekordidő alatt kellett alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Az első 4 nap tapasztalatait foglalja össze Koren Balázs tanár, a Telenor HiperSuli programjának szakmai vezetője.