2024. április 20.
Kamikazénak képzelte magát az orosz postásdrón

Kamikazénak képzelte magát az orosz postásdrón

Van még mit gyakorolni, vagy nem szabad törékenyt szállítani.

Még 2016-ban jelentette be az orosz posta, hogy a ritkábban lakott szibériai területekre szóló leveleket, küldeményeket drónokkal tervezi célba juttatni. Ezt próbálták tesztelni hétfőn, és fogalmazzunk úgy, hogy van még mit finomítani a technikán.

Míg a küldeményszállítás drónokkal való ellátása önmagában nem ördögtől való elképzelés, olyannyira nem az, hogy az Amazon épp olyan kütyüket tesztel, amelyik már képes alapvető emberi gesztusok és kifejezések értelmezésére, a sci-fi felé egyre szaporábban kacsingató Új-Zélandon pedig már a pizzát is ők szállítják házhoz. Azonban az oroszoknál valami félrecsúszhatott, ugyanis a Reuters értesülései szerint mintegy 20 000 dolláros szerkezet pár másodperc után megunta a repülést és teljes sebességgel az egyik házfalba csapódott, ami egy meglehetősen sajátos, és amennyiben hinni lehet a Reuters adatainak, költséges formája a házhozszállításnak.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.