2024. április 23.
Nagy valószínűséggel ennél cukibb jelenetet ma már nem fog látni

Nagy valószínűséggel ennél cukibb jelenetet ma már nem fog látni

A kétéves Austin lazán beparkolt kisautójával a McDrive elé, majd vett egy sajtburgert.

A történet persze valamivel összetettebb ennél. A dél-yorki Doncasterben élő kis Austin édesapjával, Paullal érkezett a gyorsétteremhez, ahol a papa látta, hogy kevés autó várakozik épp, így beállt fiával a sorba. „Amikor az ablakhoz értünk, csak annyit mondott, hogy kérek egy sajtburgert, majd fizetett.” – elevenítette fel Paul az eseményeket.

Az apa szerint fia a legnagyobb mosollyal az arcán végezte el a műveletet, amit a személyzet és a többi várakozó autós derültsége kísért.

 

A főnök nem örült

Persze nem lenne maradéktalanul életszagú a történet, ha nem keveredne bele némi üröm is. A helyi McDonalds vezetői minden bizonnyal a vogonok földi helytartói, így nem voltak elragadtatva az esettől és megrótták a személyzetet, amiért játékjárművet engedtek fel az autóknak rendszeresített felhajtóra.

A főnökség véleményétől függetlenül igenis menő jelenetről itt talál képeket.

 

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.