2024. április 24.

Halálra szurkálta élettársát egy kanizsai férfi

N. Tibor tavaly szeptemberben egy veszekedésekkel, kibékülésekkel zajló kapcsolatnak vetett véget, amikor az egyik kanizsai utcában rátámadt a barátnőjére és megölte.

A férfi mindenről beszámolt a vallomásában, amiket tegnap dr. Gergye Tamás ismertetett. N. Tibor vallomása szerint a barátnője nagyon rosszul tűrte, amiért ő tartotta a kapcsolatot a gyermekeivel és az ő édesanyjukkal. Állítása szerint azzal fenyegetőzött a barátnője, hogy elveteti tőle a gyerekeket, és megkeseríti az életüket. Ez állandó konfliktus volt kettejük között, emellett a nő állandó féltékenysége is nehezített a kapcsolaton.

 

Tavaly Ausztriába költöztek, abban bízva, hogy az új környezet hatására javul a kapcsolatuk, de N. Tibor megfogalmazása szerint elfajultak a dolgok, rendszeresek lettek a veszekedéseik, amik miatt a munkahelyét is elveszítette, így visszaköltöztek. Amikor szeptemberben hazajöttek, különköltöztek és a nő letiltotta az elérhetőségeit, majd felkereste az elkövetőt, hogy néhány holmijáért elmenne hozzá. Egészen eddig a férfi minden konfliktusukat a nő viselkedésére fogta, azonban arról is beszámolt, hogy ő maga is figyelte a párját, akiről azt feltételezte, hogy új kapcsolatba kezdett.

 

Szeptember 7-én megbeszélték a találkozót, de azonnal összevitatkoztak. A férfi behajolt az autóba, kirángatta a nőt és elkezdtek dulakodni az utcán. A nő elmenekült volna, de elesett, ekkor N. Tibor kétszer fejbevágta egy vasdarabbal és otthagyta, mert azt hitte, meghalt. Bement a lakásába, állítása szerint azért, hogy öngyilkos legyen. Magához vette a nagykést, kiment az utcára, ekkor látta, hogy a nő még életben van, ekkor többször megszúrta, végül a nyakát is elvágta. Eközben egy, a kiabálásra felfigyelő szomszéd segítségért telefonált.

 

A kiérkező rendőrök a férfit elfogták, a mentők azonban már csak a nő halálát tudták megállapítani. Az igazságügyi szakértő 35 külsérelmi nyomot talált a nő testén. A tárgyalást a tanúk meghallgatása után egyelőre elnapolták.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.