2024. április 19.

Minden idők legsikeresebb brit duója is fellép a SZIN-en

A hazai fesztiválpaletta legnagyobb múltú eseménye, a Szegedi Ifjúsági Napok idén lesz 50 éves. A SZIN augusztus 22-25. között a már megszokott Újszegedi Partfürdőn lesz.

A nyári szünet méltó búcsúztatásaként, augusztus 24-én, a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) nagyszínpadán lép fel minden idők legsikeresebb brit szinti-pop duója, a Pet Shop Boys. Az „Always on My Mind”, az „It's a Sin” vagy a „Go West” című slágerek előadói, Neil Tennant és Chris Lowe páros valószínűleg megszokott, extravagáns színpadi látvánnyal is felejthetetlenné teszi a fesztivált – írta a delmagyar.hu.

A külföldi fellépők között itt lesz Szegeden Jess Glynne, Wilkinson Live, Faithless Dj Set. A magyarok előadók közül pedig velük találkozhatunk: Ákos 50, Lovasi 18’, 30Y, Anima Sound System, Belga, Brains, Cloud 9+, Csík zenekar, Fish!, Ganxsta Zolee és a Kartel, Hiperkarma, Honeybeast, Intim Torna Illegál, Irie Maffia, Kowalsky meg a Vega, Magna Cum Laude, Majka & Curtis Live, Margaret Island, Paddy and the Rats, PASO, Punnany Massif, Quimby, Road, Soulwave, Supernem, Szabó Balázs Bandája, The Biebers, Vad Fruttik, Wellhello, valamint DJ fronton DJ Szecsei, Droplex, Metzker Viktória, Sterbinszky.

Megosztás

Puccini első nagy sikere a Müpában

Hello Kultúra

Puccini első nagy sikere a Müpában

  • 2024.02.8

A Nemzeti Énekkar és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar él a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermének kínálkozó adottságaival, félig szcenírozott előadásban mutatja be Puccini halhatatlan remekét, a Manon Lescaut-t.