2019. március 24.
Már lehet jelentkezni kiállítónak a mezőhegyesi szántóföldi szakmai rendezvényre

Már lehet jelentkezni kiállítónak a mezőhegyesi szántóföldi szakmai rendezvényre

Szeptember 20-21-én a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság kiállítási centrumának több mint 40 hektáros területen a tavaszi vetésű növények lesznek fókuszban.

Már zajlanak a II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőhegyes elnevezésű szántóföldi szakmai rendezvény előkészületei.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tavaly rendezte meg az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva elnevezésű bemutatót és kiállítást, amely az ország legnagyobb szántóföldi szakmai rendezvénye volt. A 130-nál több kiállítóra az esemény két napja alatt több mint 15 ezer látogató volt kíváncsi.

A kedvező szakmai és látogatói fogadtatásra tekintettel a kamara idén is megrendezi ezt a bemutatót: szeptember 20-21-én a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság kiállítási centrumának több mint 40 hektáros területen a tavaszi vetésű növények lesznek majd fókuszban – írta a kamara honlapján.

Az idei bemutató és kiállítás előkészületei már zajlanak, és a kamara várja további, mezőgazdasági tevékenységet végzők számára terméket, szolgáltatást kínáló cégek jelentkezését.

A 2018-as rendezvény részletes tájékoztatója és a jelentkezési lapja a linkekre kattintva érhető el. A rendezvénnyel kapcsolatban 06-70/528-5682 telefonszámon, illetve a szantofoldinapok@nak.hu e-mail címen lehet érdeklődni, kérdezni.

Megosztás

Vevők a magyar cégek az adakozásra

Hello Gazdaság

Vevők a magyar cégek az adakozásra

  • 2018.11.29

A magyar vállalatok csaknem 2/3-a támogat civilszervezeteket, kifejezetten pénzadományt 45%-uk ad – derült ki a Human Dialog és az Emocionális Marketing idei kutatási projektje bemutatóján.