2024. április 17.
Vasvári Vivien étrend-kiegészítőket dobott a piacra

Vasvári Vivien étrend-kiegészítőket dobott a piacra

A ragyogás belülről fakad – állítja az egykori luxusfeleség. Vasvári Vivien nemrég egy számára ismerős, mégis új úton indult el és létrehozta Luxurious by Vivien Vasvári étrend-kiegészítőket forgalmazó márkáját.

Vasvári Vivient a legtöbben „luxusfeleségként” ismerik, azonban kevesen tudják, hogy mivel foglalkozott korábban, pedig a műsor előtt is sikert sikerre halmozott. Mindössze 13 éves volt, amikor magyar bajnok lett síkfutásban, karrierje pedig pont a pekingi olimpia előtt ért véget: sajnos egy olyan sérülést szenvedett, ami miatt búcsút kellett mondania sportolói pályafutásának. Az ezt követő útkeresés során belevágott modellkarrierjébe, és folyamatosan tanult. Kevesen tudják róla azt is, hogy a Mezőgazdasági Főiskolán mezőgazdasági technikusként végzett, de emellett fogtechnikus és pedikűrös szakmát is szerzett.

 

Vivi a szépségiparban hamarosan rengeteg lehetőséget kapott, amikkel élt is. A modell a Feleségek Luxuskivitelben című műsor óta gyakran megjelenik a sajtóban és ez azzal is jár, hogy olyan pletykákat írnak meg a lapok, amiknek semmi alapja. Így jelent meg az az álhír is, miszerint Vivien drasztikusan sokat, 14 kg-ot fogyott. A modell mélységesen felháborodott a cikken, és a szükséges jogi lépéseket is megtette.

 

Szerencsére a híresztelések ellenére Vivien jól van, nem fogyott le, és nem is szeretett volna. Sportoló múltja miatt mindig kiemelten fontos volt számára egészsége, folyamatosan mozog és odafigyel a táplálkozására. Modellként pedig jól tudja, hogy egy castingon csak úgy szerepelhet jól, ha mindig fitt és ragyogó a kisugárzása, ez pedig nem működhet egy kiegyensúlyozott étrend nélkül. Vivien hisz abban, hogy a testi és a lelki egészség kéz a kézben járnak, nem működik egyik sem a másik nélkül. Pontosan ez inspirálta arra, hogy létrehozza Luxurious by Vivien Vasvári márkáját.

 

„Számos nagynevű márka arca voltam már az évek során, de most elérkezettnek láttam az időt arra, hogy valóra váltsam a saját álmomat, és létrehozzak egy saját étrend-kiegészítő márkát. A Luxurious by Vivien Vasvári termékeimben minden benne van, amit adni szeretnék az embereknek: egészség, vitalitás, jó közérzet és a sugárzó szépség megőrzésének a titka” - tette hozzá Vivien.

 

Vivien modellként és influencerként is rengeteg márkát képviselt az utóbbi években, tapasztalatait pedig arra használta fel, hogy saját márkáját tökéletesítse. Termékei között olyan vitaminok és ásványi anyagok szerepelnek, melyek nemcsak egészséget, de a szépséget is ápolják. Hajunkat, körmünket és bőrünket a minőségi ápoló termékeken túl étkezéseinkkel is támogatni kell, kiemelten fontos pótolni minden szükséges ásványi anyagot és vitamint. A Luxurious by Vivien Vasvári kínálatában szerepelnek italporok és tablettás étrend-kiegészítők is. Bár minden termék másra jó, végső céljuk mégis közös, mégpedig az, hogy ragyogást biztosítson a testnek és a léleknek egyaránt.

Megosztás