2024. április 16.
Istenes Bence lepacsizott Messivel

Istenes Bence lepacsizott Messivel

Nem unalmas a magyar műsorvezető élete, amióta Németországba költözött, sőt, a minap éppen egy világklasszis focistával találkozott.

Az adidas legújabb Cold Blooded kollekciójának első nagy nyilvánosság előtt történő bemutatására a Tango Leauge bajnokság döntőjén, Barcelonában került sor. Az esemény sztárvendége Leo Messi volt, akivel a régiót képviselő Istenes Bence személyesen is találkozhatott.

 

 

 A Tango League egy kispályás foci rangadó, amelynek keretein belül Európa különböző országaiból érkező 5 fős csapatok mérhetik össze futballtudásukat a ketrecben. A bajnokság barcelonai döntőjén két megszállott hazai futballrajongó, Istenes Bence és Lipták Zoli (Freestyle Foci Team) is képviselte hazánkat. „Focirajongóként óriási öröm volt számomra, hogy lehetőséget kaptam a találkozásra. Messit minden idők egyik legtehetségesebb játékosának tartom, így igazi megtiszteltetés volt beszélgetni és közös fotót készíteni vele” – nyilatkozta Bence a találkozó után.

 

„A közönségtalálkozóra egész Európából érkeztek játékosok és futball iránt elkötelezett hírességek, viszont csak hat résztvevőnek volt lehetősége beszélgetni és közös fotót készíteni Messivel. Bencével évek óta dolgozunk együtt, a márka iránti lelkesedése pedig a kezdetek óta töretlen, ezért kértük fel őt arra, hogy képviselje a közép-kelet-európai régiót a találkozón” – hangsúlyozta Oláh Ildikó, a márka sport marketing managere.

Megosztás